رسانه های نوین: درآمدی انتقادی

موضوعات:

نویسندگان این کتاب در پی یافتن مسائل اصلی تکنولوژی و فرهنگ، تلاش می‌کنند به این پرسش‎ها پاسخ دهند: چه چیزی باعث نوبودگی رسانه‌ها می‌شود؟ آیا ویژگی‌های اصلی‌ای وجود دارد که به ما امکان دهد تا امر «نو» را از امر «کهنه» تشخیص دهیم؟ تغییر تکنولوژیک چه نقشی در این کار دارد؟ رسانه‌های نوین چه پرسش‌هایی در مورد چارچوب‌های تحلیلی موجود مطرح می‌کنند؟ هدف اصلی این کتاب، مرور مهم‌ترین مسائل ایجاد‌شده به وسیله مسئله تکنولوژی در فرهنگ است. کتاب «رسانه‌های نوین» در بیش از یک دهه گذشته یکی از متون اصلی درس‌های مربوط به فضای مجازی در دانشگاه‌های مختلف دنیا بوده و بیش از 1300 مقاله، کتاب و سند علمی، به این کتاب ارجاع داده‌اند.

- معرفی سرپرست نویسندگان کتاب:
مارتین لیستر (Martin Lister) عضو دپارتمان فرهنگ، رسانه و درام، در دانشکده هنرهای خلاق و ایین گرانت، رئیس رشته فلسفه، در دانشکده علوم اجتماعی و انسانی، همه در دانشگاه غرب انگلستان، بریستول است. او عمدة شهرتش را مدیون انتشار کتاب «رسانه‌های نوین» است. او کتاب‌های دیگری هم در زمینه «عکاسی» و «نقد» نگاشته است.